Bedrijveninfogids
Bedrijveninfogids
 
U bent hier: >> De Klerk Caravans BV

DE KLERK CARAVANS BV

Bedrijfsnaam

DE KLERK CARAVANS BV

Adres

Haarlemmerstraat 1b
2182 HA HILLEGOM

Telefoon

0252-515238

Email

info@deklerkcaravans.nl

Website

Facebook

Hoe het begon… Wat een reis is het geweest! Wat begon als een bescheiden onderneming, opgericht door de grootvader Jan De Klerk, is in de loop der jaren uitgegroeid tot het camper- en caravanbedrijf van de Bollenstreek en ver daarbuiten!

Met een hart vol dromen en een vleugje ondernemerszin begon Jan de Klerk in 1964 met de verkoop van caravans, zich waarschijnlijk niet bewust van het avontuur dat voor hem lag. Het lot wierp zijn magische dobbelstenen en bracht een onverwachte ontmoeting met Alfred Tabbert, de eigenaar van het befaamde caravanmerk Tabbert, op het pad van De Klerk. Niet lang daarna reed een andere ster het toneel op: Knaus, een opkomende kracht in de caravanwereld, besloot zich aan te sluiten bij het De Klerk-team. Het bleek een symbiotische relatie te zijn, waarbij De Klerk Campers en Caravans een gewaardeerde dealer van zowel Tabbert als Knaus werd. In de loop van de jaren werd het assortiment uitgebreid met andere pioniers in de caravanbranche: Dethleffs, T@B en Weinsberg.

Sinds 1971 heeft De Klerk Campers en Caravans zijn thuis gevonden aan de betoverende Haarlemmerstraat in Hillegom, langs de doorgaande weg van Haarlem naar Lisse. Hier hebben generaties van avonturiers, dromers en levensgenieters hun reis gestart, met De Klerk als hun vertrouwde metgezel.

Dus laten we onze reishoeden opzetten en een welverdiende jubileumtoost uitbrengen op het 60-jarig bestaan van de De Klerk Campers en Caravans! Een tijdperk van herinneringen, mijlpalen en vooral de voortdurende zoektocht naar vrijheid op wielen. Op naar nog eens 60 jaar van spannende ritten, schilderachtige campings en eindeloze mogelijkheden om de horizon te verkennen.

Kaart